Örebro

Igår blev det inget inlägg då dagen gick i ett. Dagen började med att stressa iväg och hämta Kristin och Majken. En hel dag med de töserna skulle det bli. Skoj.
Det började med en bebisträff hos Mia och Nellie, får vi göra om. De blir ju så stora.
Sedan åkte vi till Örebro med Kristin Och Majken.
Började på mega där tösen fick rosa muminstrumpbyxor och rosa vantar.
Lager157, blev inget inköpt för våran del men Majken fick en sån fin Svea tröja. Miranda vill också ha en sån sa hon men det fick hon inte, man måste vara hård hehe...
Sedan blev det spring på marieberg.
Blev lite inköpt som vanligt hehe men hittade ingen vinterjacka till miranda.
Har hittat en adidas jacka till henne som är såååååååå fin,(bild nedan) men tycker det är för dyrt med 349 som hon snart växer ur.                        men visste är den helt underbart fin????
Sedan blev det Ikea med lite smått inhandlat, bla. påslakan till Miranda.
Sedan blev det favorit affären Babyproffsen. Skulle köpa en gå-stol då Miranda älskar att vara i den vi har lånat. Kristin hade köpr en till majken för ca.300 men kostade 500 nu så avvaktar lite. Kollade även på en tripp-trapp-stol. En äkta kostar 1699 medans deras egna kostar 695, sjukt pris skillnad.  Så till JULKLAPP önskar sig Miranda presentkort/pengar till en tripp-trapp-stol sedan måste vi köpa en ny bilbarnstol snart också så pengar vore bäst att få i Julklapp då det är det ändå hon behöver igentligen.
Var en skojig dag men favoriterna Kristin och Majken. Nu ska jag blunda här i soffan medans Miranda sover, jag mår inge bra idag, kan inte sova på nätterna så jag darrar och har huvudvärk.
Återkommer senare.. Kram**

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0