utmanad

Har blivit utmanad av http://misslynx.blogg.se/. Men Sorry Jossan så hatar jag sånt här så avböjer utmaningen...¨
Idag är jag riktigt seg min dotter med tydligen som sover så skönt ute i vagnen, snuttan min....
Imorse gick vi upp dtrax efter 9. Hon fick flaskan o ny blöja, sen gick vi upp i sängen o myste efter 1 timme.. Tänkte att hon skulle somna i sängen på dagen men icke... Vi har en rutin att det är vagnen som gäller på dagen och sängen på natten, vi har gjort så sen hon var nyfödd då hon aldrig har somnat på oss(eller visst de först 2-3 veckorna kanske) men skönt att ha de rutinerna men skulle vara skönt om hon kunde somna hemma också eller på oss som när vi var på sjukhuset. Men hon är sååå duktig våran tjej med alla rutiner.
Gåstolen är så rolig tycker hon, men har upptäckt att man kan rycka ner gardiner, riva ner saker på tvbänken. Jag som ville ha en gåstol till henne av det anledningen att hon var på allt när hon är på golvet då hon börjar krypa(eller ålar sig mer) och är på varenda sak  så jag skulle få slappna av 10min när hon sitter i stolen men nej nej.
Som ni läser är det full rulle här hemma nu. Hon börjar bli en stor tjej. Sitter gör hon också men hon tycker det är väldigt rolig att slänga sig bakåt men flit. så lämna henne det går inte men annars sitter hon stadigt.
Världens bästa dotter har jag. Alla säger att vi har aldrig haft en bebis. Hon såg aldrig skrynkligt ut, stadig i nacken efter 2 veckor, sover hela nätterna och gråter aldrig. Kan det blir bättre?? SVAR NEJ
Men är väldigt tacksam över det....
Hade en diskussion med min karl nyss om våran ekonomi och den är inte så farlig som det känns som. Bara det att vi ligger efter med pappadagarna när han var hemma i sommras och att vi själva slarade och nallade av dem till altanen.
Men vi får väl skylla oss själva plus att vi var till göteborg förra månaden och nästa helg så åker vi till Stockholm med Mirandas bästa kompis Majken med familj. Så vi kanske har ett LYX Problem???
Men när det är mörkt och man blir lite nere så blir väl allt ett problem kanske??
Men har ju världens bästa dotter, som jag säger hela tiden hehe... men hon är det
Bara att se på henne så blir man glad, går inte att vara ledsen när hon sitter det och ler åt en. Det går verkligen inte.
Kom hit och försök själva.. Älskar även världens bästa Sambo som gör allt för mig.
Nu vaknade snuttan.. Kram**


Ständig huvudvärk

det kan verkligen inte försvinna helt, blir galen snart... Men har väl mkt att tänka på antar jag..
Dagen då: Miranda och jag var i svartå hos mamma och myste. Känns så bra att åka till mamma för kan verkligen slappna av och prata känner jag, idag behövde jag verkligen det.. Bra att Miranda kan umgås med mormor också.
Orkar tyvärr inte skriva något mer. behöver stänga av datorn...
Kram**

Angående tidigare inlägg

Om "kompisar"
Har hört att en del har tagit illa upp. Var ju absolut inte meningen, men NI måste läsa ordentlig.
Det är absolut inte så att min familj skiter i oss, det ska ni inte tro och de är inte idioter. Men är väl bara att inse att alla har inte samma behöv att ses som Vi har. Var absolut inte min mening att vara otrevlig men när det är många som gör samma sak så tröttnar man bara, det är så. jag älskar verkligen alla i min familj.
Men ser verkligen inte vart jag varit otrevlig men men så är det. Men tycker det här jobbigt men ska väl skaffa en dagbok att skriva av mig i istället.
Nu ska vi äta mat och en ta en alvedon. Ständig huvudvärk är ett faktum.
PUSS

Örebro

Igår blev det inget inlägg då dagen gick i ett. Dagen började med att stressa iväg och hämta Kristin och Majken. En hel dag med de töserna skulle det bli. Skoj.
Det började med en bebisträff hos Mia och Nellie, får vi göra om. De blir ju så stora.
Sedan åkte vi till Örebro med Kristin Och Majken.
Började på mega där tösen fick rosa muminstrumpbyxor och rosa vantar.
Lager157, blev inget inköpt för våran del men Majken fick en sån fin Svea tröja. Miranda vill också ha en sån sa hon men det fick hon inte, man måste vara hård hehe...
Sedan blev det spring på marieberg.
Blev lite inköpt som vanligt hehe men hittade ingen vinterjacka till miranda.
Har hittat en adidas jacka till henne som är såååååååå fin,(bild nedan) men tycker det är för dyrt med 349 som hon snart växer ur.                        men visste är den helt underbart fin????
Sedan blev det Ikea med lite smått inhandlat, bla. påslakan till Miranda.
Sedan blev det favorit affären Babyproffsen. Skulle köpa en gå-stol då Miranda älskar att vara i den vi har lånat. Kristin hade köpr en till majken för ca.300 men kostade 500 nu så avvaktar lite. Kollade även på en tripp-trapp-stol. En äkta kostar 1699 medans deras egna kostar 695, sjukt pris skillnad.  Så till JULKLAPP önskar sig Miranda presentkort/pengar till en tripp-trapp-stol sedan måste vi köpa en ny bilbarnstol snart också så pengar vore bäst att få i Julklapp då det är det ändå hon behöver igentligen.
Var en skojig dag men favoriterna Kristin och Majken. Nu ska jag blunda här i soffan medans Miranda sover, jag mår inge bra idag, kan inte sova på nätterna så jag darrar och har huvudvärk.
Återkommer senare.. Kram**

Badhuset

Är nyss hemkommen ifrån Badhuset med familjen Björnfot/Körlbro. Riktigt skojigt. Miranda och Majken älskar att bada och de verkar trivas jätte bra ihop, det är skoj för mammorna trivs bra ihop(ifrån min sida iallefall)
Planerar en resa till Stockholm ihop snart. har fått klar tecken ifrån min karl nu så ska ringa och meddela det till Kristin här snart.. Skoj..
Tösen ligger och sover nu, jätte trött efter att badat. Vi ska äta mat. Ugnsbakad potatis och fläskfilé mums. Sedan när Hon vaknar så ska hon äta och sedan ska vi åka till ICA MAXI skoj. Älskar den affären, finns så mkt att kolla på..
Imorn ska Miranda leka med Nellie och Majken medans mammorna sölar skit hehe, sedan ska jag fråga Kristin o Majken om vi ska ta Örebro då istället för Onsdag.. Blir att umgås med de 2 mkt nu det tycker vi om...
Nä nu kallar maten, ska steka fläskfilén nu... Ha en trevlig kväll..
Här är Miranda 3 månader. sötnos

då sover tösen

sen 1 timme tillbaka, bara att vänta att karl ska komma hem och mysa med mig, hoppas han inte är för berusad bara för då får han att sova direkt. Ska ev. till badhuset med tösen imorn bitti sen hoppas jag att vi får träffa underbara Kristin och Majken och självklart Alex och då hehe... Sitter/ligger och kollar på tv närmare bestämt Singalong.
Inatt sks man ställa om klcoan också, kanon när Totto jobbar förmiddag nästa vecka så får han sova 1 timme längre på måndag(får hoppas vi lägger oss i tid imorn kväll
Händer imorn då: Som sagt ev. Badhuset beroende på Mirandas sömn, Bad huset är öppet 10-14 och det är i den vevan 11-13 hon brukar (10-12 imorn) och hoppas på att träffa Familjen Björnfot/Körlbro
Åka till ICA MAXI
det är det vi har på schemat.
Nu ska jag ta mig en festis är törstig. Men höres imorn..
PUSSTösen min Älskar DiG!! Finns inga ord på vad du och din pappa betyder för mig, utan er skulle jag inte vara Jag. Mitt liv skulle vara meningslöst utan er.
De underbaraste i världen

lördag

Idag har jag inte skrivit något som ni märkt.
Dagen började med att jag fick ligga kavr i sängen till halv 10 typ var skönt...
Sedan  upp och göra i ordning oss för 10.30 skulle vi kolla på innebandy. KIB vann med 6-5, var en riktigt bra match, så nu är Darling iväg på lagfest  mindre skoj för oss, har ju blivit lite mycket alkohol nu men han skulle inte ut och roa sig måste han ju utan oss. men jag har fortfarande sällskap av min dotter men trött är hon. Gnäller lite då o då så då är det bara att roa henne som nu.
hej svejsvar i v.24 där hehe

Åland

Då har man varit iväg på en ålandskryssning bara Älskling och jag.. MysPys.. Tösen hade varit så duktig hos Farmor och farfar...
Känner verkligen inte för att skriva känner jag....
Är så himla trött... o måste städa så kommer ett inlägg senare sen om jag orkar och DATORN vill.. Den har börjat cpa sig som jag skrivit förut.... bara stänger av sig helt sjukt...
Kommer några kort iallefall.
PUSSkompisen Noah
sötisen

Älskar dig Tjejen

Nu börjar det närma sig att lämna bort tjejen. usch.... Hur kan man tycka att det är så jobbigt igentligen??? Ses ju dagen efter. men är så van att hon är med mig dygnet runt, men ska bli mysigt att bara jag och älskling ska göra något och bara vara, slippa tänka på något alls förutom mat tider.. Men blev tårögd att lägga henne då jag vet att det är inte jag som gör det imorn...

Hänt idag då...
Imorse åkte vi till Larsa med familj. Totto skulle hjälpa honom med en liten sak..
Sen åkte vi hem och käkade. Totto åkte till jobbet och Miranda och jag åkte och möte Kristin och Majken, sen gick vi runt hela nóbel, bort för bi hammarögatan sedan stan sedan statoil sedan ceveds typ där jag  hade bilen. tog 1.5 timme så var riktigt gött att gå o snacka. Skönt att ha någon att prata med sådär. Hoppas vi kan göra det oftare vännen...

Sedan åkte vi hem och myste, badade och nu sover hon...
Miranda älskar verkligen att bada. har börjat bada med henne i badkaret så hon får plaska ordentligt... myspys
Sen har jag lagt in massa kort på datorn, oj var inte igår men nu kommer de, måste framkalla lite kort och skicka in tackkort men får inte till någo bra kort på henne, vill bara grejsa med rosetten.
Nu ska jag äta en pirog, har inte ätit sen 13.30 och då år jag knapt någo... Nu återkommer jag inte förens på fredag antar jag, imorron bitti vill jag bara mysa med Miranda innan bussen går 12.10.. Hade så bra.. Kram**
Finns det någon finare??
Bästisar

Jädrans dator

Om det inte är bredbandet som krånglar så är det datorn. Har inte haft tillgång till dator igen på flera dagar.
Vad har hänt då...
I lördags var jag ute för första sedan Miranda kom till världen. Inflyttningfest hos Kristin och Köla.
Tanken var att inte gå sen i lördags förmidd. kom vi på att vi kan ju gå dit en svänf typ till 22 om Farmor & farfar ville lägga Miranda och sitta här hemma och det var inga problem. Så vi åkte dit. Åt god mat pratade skit och drack en massa hehe.
De tjatade på mig hela kvällen att jag skulle med ut, jag sa att jag följer med om totto följer med. Han sa nej.. men efter en stund sa han bara sådär. Jag ringer och frågar om de kan sitta kvar till efter statt hehe. Så det blev urgång.
Blev riktigt full hehe men var skoj.
Hände lite tråkiga saker bara som jag inte ska gå in på här men tänker på dig tjejen...
Söndagen: Miranda vaknade 8.40, är väldigt tacksam att hon är så lugnh så vi låg kvar i sängen och myste alla 3 i 2 timmar, sedan gick vi ner, kan tala om att jag inte blev människa på hela dagen fy fan säger jag bara vad piss man kan må, spya uppe i halsen hela dagen... Nu blir det lugnt med alkoholen tills Erica komma hem den 15Nov hehe inte så långt kvar ju,,.,,

Imorrn ska Miranda sova borta för första gången då jag och älsklingen åker till Åland. Fy vad jobbigt. Men hon är snart 6 månader så är dax. Vi behöver göra något bara han och jag utan att vaka över henne..
Men har blivit mycket ett tag nu så sen ska vi bara mysa hela familjen(på lördag blir det bara jag och Miranda då totto ska speka poker och dricka öl)
Men iallefall kommer det bli jobbigt att vara ifrån världens bästa dotter.

Vad bra det går för mig att lägga in kort eller??? hehe..  Måste ta Tackkorten idag var ju "bara" 2 månader sedan dopet var hehe.. Måste försöka få tummen ur arslet och ta tag i saker men har inte orkar.
Måste verkligen börja motionera också. Men igår var jag ute och gick med Anki och Noah och Miranda förstås i 50 min, sen hem och käkade koladkaka hehe, och sen idag ska Miranda o jag ut och gå med Kristin och majken om det är väder.

Nu sover Miranda ute i vagnen och jag hoppas att Totto kan vaknar. Är hungrig...
Men hör av mig senare sen så hoppas jag att jag tagit dopkort....
PUSS


F*n säger jag bara

Var på coop förut och köpte en liten nappflaska till Miranda som hon kan ha saft i då hennes Urin stinker igen så hon får i sig mer vätska. Vatten tar hon inte så måste testa någo.
När man köper en ny så ska man koka den i 5 min. Så jag gick in till min dotter och busa med henne och kollade på idol.
Efter 45min hörde jag hur det frätte(eller hur det stavas) ute i köket då kom jag på flaskan.
Köket var rökfyllt och luktade bränt plast. Fick springa ut med kastrullen, hämta vatten och hälla över...
Mår illa av stanken kan jag lova...  Gick upp med Miranda direkt på övervåningen, luktade lite där men inte så farligt så tror inte det är någon fara för hennes del vädrar nu överallt här nere men får gå upp och kolla till henne sen..
Hur dum i huvudet kan man vara??? Men men började ju inte att brinna iallefall...

Men gu vad go Miranda har varit idag, hon är väl bara helt underbar.. Hoppas du förstår hur mycket mamma och pappa älskar dig.
Nu ska  jag fortsätta kolla på singinbee.
Efter det som hänt ikväll orkar jag inte föra över bilder så tar det imorn.
Ha en trevlig helg..
PUSS

Fredag

Då var det helg igen då... Skönt att ha karln hemma...
Ikväll ska han iväg och spelat match i Kristinehamn, tanken var att jag och Miranda skulle följa med och titta men blir så knassigt men hennes sömn. Matchen börjar 19 och då är vi inte hema förens 21.30 tidigast och hon lägger sig 20 så vi får mysa själva här hemma istället..
Imorn ska vi plocka i ordning förrådet och grejsa här hemma med att fixa hennes säng och byrå.... skoj..
Söndag blir det nog att ha en fixar dag om vi inte blir klara och hälsa på dag hehe...
Nu kommer snart karln hem, men återkommer senare sen med lite bilder och så...
meningslöst inlägg känner jag

....

Angående första inlägget om "kompisar"
Det är inte så att det är 1 kompis som knappt hör av sig utan flera stycken. Därför jag blir så trött, så därför har jag
satt stopp för att höra av mig till alla...  Ni som vill ta åt er gör det, ni som inte vill gör inte det.
Visst jag är inte världens bästa på att höra av mig men när JAG hör av mig 90% av alla gånger så tröttnar jag.
Är absolut inte meningen att vara otrevlig eller så men är så trött på det.
Ville bara säga det.
Vill ju gärna ha kompisar att umgås med, med eller utan barn. Vill inte sitta här hemma...
Helst av allt ha någon att gå ut och gå och prata. Vill verkligen motionera men det är såååååååå tråkit...
Nu ska jag mysa med världens bästa sambo. Älskar dig... PUSS

Hårmodell

Då har man suttit på bomans  i 4.5 timmar och blivit snygg..
Glömde ta ett före kort men imorn lovar jag att ett nytt kort kommer på håret och lite nya på min guldklimp..
Nu ligger Guldklimpen här brevid och försöker krypa så snart ramlar hon ner ifrån soffan, men har ett ben ivägen..
Måste lägga ner henne på golvet..... Sådär.
Inom en snar framtid kryper hon, nu åker rumpan upp i luften och ålar sig, hon är såååååå söt..
Dagen då.. har inte hunnit gjort så mkt...
Tvättat några maskiner så nu är det rent i tvättkorgen. Sen kom ju Mirandas famorn vid halv 1 och skulle vara barnvakt när jag var till frisören. Sen kom jag ju hem vid halv 6 så har bara myst med Miranda...
Blev riktig snygg i håret. Lite rockigt. Mörkt med en silver slinga i sneluggen, riggt coolt... Som sagt bilder kommer imorn.

Imorn chockar min mamma till och kommer hit, var inte igår direkt.. Se vad hon har på hjärtat...
Ljusgrejorna har kommit idag också så måste till konsum och hämta ut dem imorn, eller senare när Totto kommer ifrån träningen kanske, fast då måste vi äta.- Är as hungrig..
Nu måste jag mysa med den goaste bebisen i världen...

PUSS

"Kompisar"

Gu vad jag är trött på så kallade "kompisar".
Det är alltid jag som hör av mig. Alltid jag som frågar om vi ska ses.
Likadant med alla i min familj. Men nu har jag bestämt mig. Jag ska inte höra av mig.

Det finns 3 st i mitt liv som jag litar fullt på. Miranda, Älskling och Erica.
Bättre att ha en dotter, sambo och 2 bästa vänner än 40 "kompisar"
Men nu är det ju så att Erica bor i göteborg som jag sagt tidigare och det tycker jag är jobbigt för tillfället.
Känner att jag vill ha någon här hemma jag kan umgås med inte bara i telefon och ses varannan månad..
Visst har Totto som är min bästa vän också men känner att jag behöver någon mer att umgås med. sorry älskling.
Känner mig lite små depp nu.
Var ju så många kompisar som skulle få barn samtidigt o vad vi skulle umgås. Men fan ingen som har tid, eller tid kanske dem har men ingen som ringer, bara snack tydligen. De säger att men hör av dig så kan vi ses. Men när jag ringer så ska de göra någo, men JAG har nästan alltid tid, varför kan inte de ringa???
Det jobbiga är att det är samma sak med min familj. Trodde de skulle hälsa på oftare när Miranda kom men de har varit här MAX 2-3 gånger på snart 6 månader. Alltid jag som ska åka och hälsa på, va f*n Bensin är inte billgt.
Och ekonomin är inte den bästa, Tur jag har världens bästa svärföräldrar. Men inge kul att ha skullder, men ska ta tag i våran ekonomi ett par månader nu så vi kommer ikapp.
Nu är det dax att söva Miranda, världens bästa dotter.

Jädrans bredband

Jag satt mig framför datorn i måndags och skulle skriva ett inlägg.. Blev ett långt inlägg så efter en stund så kopiera jag texten ifall det skulle försvinna som en annan gång. Men då helt plötsligt så la bredbandet av. Var nerlagt tills igår kväll då jag tog tag i skiten. men är något med routern som är fel för det funkar det nätverkskabel, mystiskt.. Ska sätte mig och kolla när jag orkar i eftermiddag.

Helgen då:
Fredag: Ullared fy fasiken vad folk det var. Fick inte med oss mkt hem, var väldigt dåligt, besvikelse.
Sedan tog vi det lugnt hos Erica i göteborg
Lördag: Erica, jag och Miranda gjorde stan menads Karlarna var på trav.
Kvällen moffade vi godis o chips och kollade på tv. Fikade med Erik på stan var riktigt trevligt, var länge sen man träffade honom. Miranda fick en jätte söt nalle.
Söndag: Åkte till Allum ett köpcenter för Miranda skulle få en Lång Cardigan av Erica jätte fin.
 Sedan hemfärd.

Var en riktigt trevlig helg. Miranda var så himla duktigt, var inte ledsen än endaste gång.. Min tös det. Använde sittdelen för första gången och det var kanon då Miranda är världens nyfiknaste tjej hehe

Nu fick ni en liten sammanfattning av helgen. Återkommer senare sen är så himla hungrig så ska göra mig en fruktsallad.. Mums...


Torsdag

Idag har det gått i ett tror jag...
Första plockade här hemma som vanligt och började packa inför helgen.
Funderat på vad som ska handlas i Ullared
Laga mat.
Var hos min mormor i några timmar.
Funderat på vad som ska handlas i Ullared
Mekonomen och Jysk
Badade Miranda
Funderat på vad som ska handlas i Ullared
Nattade Miranda
Skrev handlingslista och ringde runt om julklappar(känns väldigt tidigt hehe)
Packat mer.
Funderat på vad som ska handlas i Ullared
Duschat.
Funderat på vad som ska handlas i Ullared

Som ni ser så har jag funderat hela dagen på vad som ska handlas så huvudvärken är ett faktum så ska bara skriva ett litet inlägg när jag ändå förde över de sista spar-pengarna snyft...
Som sagt imornbitti åker vi till ullarde, en dryg resa men hoppas verkligen att Snuttan sköter sig och sover mest.
Nu blir det inga inlägg i helgen ev. utan hoppas att jag orkar på söndag då vi kommer hem
Ha en kanon helg för det ska jag ha...
Äntligen får jag träffa världens bästa Erica.
Hej Svejs

Tusan

Allt jag hade skrivit försvann när jag skulle förhandsgranska det. jag som fått till allt så bra... orkar inte skriva igen utan ska slappa nu när totto åkt till jobbet och snuttan sover. Ska ringa Maud nu.
Kram**
En bils på det som betyder allt för migMiranda pussar sin trötta pappa

Go morron!!

Då har en ny dag anlänt... Miranda har sovit igrån 20.30-8.30 idag alla tiders.... Karln ligger fortfarande och sover.
Idag har jag träningsvärk. Körde hårt på wii igår. massa boxning så svetten spruttade om mig, sen när jag la mig så gjorde jag sit-ups o rump/lår övningar, ska börja göra det varje dag nu så grav.kilona försvinner....
Rensa även hela garderoben igår kväll. så duktigt. Rensade ur mer en hälften av alla kläder, kläder jag använde på högstadiet hehe...
Dagen då: Ska plocka i ordning det sista här hemma...
Byta bajsblöja känner jag hehe
Packa.
Babyssim och babycafé får vi skita i då hon är väldigt förkyld snuttan.
Nä nu måste jag byta på henne...

snuttan sover

Sådär nu ligger hon i sängen, hoppas hon kommer sova hela natten som vanligt....
Själv så kollar jag på bonde söker fru....
Ska släcka alla ljus jag har tänt här nere och massa mig upp till sovrummet.
Tanken var att jag skulle rensa garderoben imorn menads Totto dammsuger o Miranda sover, men så känner jag varför inte göra det nu menads jag kolla på tv? men jo visst började lite smått nyss men som sagt ska släcka alla ljus o stänga av datorn så tänkte jag att jag skulle skriva en sista rad för dagen.
Vad tyckte jag om blogg nu då???
-Jo det var ganska skoj att skriva tycker jag, kommer nog bli skönt att skriva av sig lite om man är ledsen eller arg skulle jag kunna tro men då kanske risken finns att man skriver något som man sen ångrar eller????

Summering av dagen: Har inte åkt bil 1 endaste gång idag och det var riktigt längesen. har haft en hel dag hemma o städat, tvättat, spelat Wii och myst.
Men imorn kommer jag inte bara att sitta hemma, blev riktigt rastlös på kvällen nu så måste ut imorn.
Torsdag 9okt:
*städa det sista
*Fixa garderoberna
*Packa till ullared och göteborg
*Ev. babyCafé
*Babysim om Miranda inte är allt för snorrig som hon tyvärr är idag
Har säkert glömt något men återkommer imorn
Sov Gott!!


Miranda & Majken  Butter minen på miranda är enorm
Bästisarna Miranda & Majken
Butter minen är ett faktum

Ullared

Då har man fått smak med det här för bloggen då.
Jag längtar såååååååå mycket till på fredag då åker hela familjen till Ullared och ska shoppa massor.
Efter det så åker vi till Göteborg och Erica jiiiiiiiiippppppppppppiiiiiiiiiiiiiii. har inte setts på 1.5 månad och då över dagen bara på dopet. men nu ska vi få en hel helg tillsammans...
På lördagen så ska våra karlar på trav så då får vi tjejer en shopping runda i göteborg. Jag, Miranda och Erica mysigt.
Får verkligen hoppas att han vinner någo på travet annars blir det inte så mycket shoppande för våran del tyvärr..
Nu har Miranda nyss käkat lite mat. Nu sitter hon i sin matstol och leker. Hon är så självständig  den damen, ibland skriker hon när hon sitter i mitt knä för hon vill ner på golvet eller leka själv. Ibörjan var det jobbigt att hon inte ville vara med oss, visst hon myser och så med oss oxå, men är ju väldigt bra att hon är självständig. Ser ju mina kompisar som har barn att de inte har det lätt. De får inte sova, Miranda sover hela nätterna och har gjort det i fledra månader.
De hinner inte lagat mat eller duscha, inga problem för mig oftast då hon roar sig själv och trivs bäst på golvet. Känns kanon... Men hon är så söt nu för tiden. Hon håller på och lär sig krypa, upp med rövern i vädret och sätter i fötterna så hon nästa välter över men armarna har hon inte förstått att man kan stå på dem. Men still det ligger hon inte sekund. Hon förflyttar sig ändå min lilla tös...
Nu står det kräftsallad och bake-up bröd på schemat för min del.
Hej svejs!

Miranda

Jaha....

Har kommit fram till att de flesta som har internet bland alla ungdomar har en blogg så nu tar jag ur tummen ur röven(ursäkta ordspråket) och skaffar en blogg jag med. Då sitter jag och funderar att "jaha vad ska man skriva här då"
Men får väl bli utvecklingen av min underbara dotter på 5 månader.
Men en liten presentation av familjen tänkte jag erbjuda det först inlägget med.

Jag Johanna är 22 år och är föräldrarledig för tillfället. Är en Glad(oftast) sprallig, hysterisk, lat, clown, mamma, sambo, energisk person som säger vad jag tycker och tänker. lskar att handla kläder till sin dotter(alldeles för mycket) Pratar aldrig skit om folk utan om jag säger något så är det fakta, låter elakt men så är det. Älskar idrott och min familj. Har en bästa vän Erica som bor i göteborg som jag pratar med flera gånger per dag som jag aldrig skulle klara mig utan.

Pappa/Sambo Totto. Är en  förbaskad lat person som gör det han ska men inge mer hehe... Soffan är hans bästa vän. Men han gör allt för sin familj. Han är världens bästa och en perfekt pappa. Han jobbar 2 skift dag/kväll varannan vecka. Han spelar Innebandy i KIB.

Dottern Miranda född 3 Maj 2008. Den underbaraste varelsen på denna jord. Är helt underbart hur man kan skapa en så perfekt människa, att få följa hennes utveckling är helt underbart. Hon är en självständig tös med temperament. Skriker högt när det inte passar henne men annars är hon världens snällaste och lugnaste bebis.

Sådär blev ett par rader. Börjar såhär så länge. Kommer säkert finnas många slangord i denna blogg och svenskan kan vara sisådär ibland men det får ni ta.

Snuttan sover fortfarande så snällt i vagnen så ska fortsätta kolla på onetreeHill.

Här är hela familjen samlad. Kyrkan är inget för oss.
Här med Fadder/bästa vän Erica så HELA familjen samlad.
Älskar er alla

Kyrkan är inget för oss. Här tillsammans med fadder/bästa vän Erica. Alltså hela familjen samlad.

RSS 2.0